Ri Lit – zb(i)rka pripovjedaka

RiLit knjigaStigla je konačno i tiskana knjiga RiLitovskih kratkih priča izvođenih (odnosno, neke će tek biti izvođene) na noćima velikog čitanja… za sve one koji vole miris i teksturu tiskane knjige.

kapidžić – mateljan – simcich – žmirić – krivac – zagorac – tulić – krušvar – mušćet – medošević – vrbnjak – večerina – posilović

Zaboravite neutralne i samozatajne autore koji čame kod kuće pod žutim svjetlom 40-vatne lampe i pišu svoje memoare s tendencijom da ih nikada ne objave! Dolazimo neupitno samouvjereni, s puno kontroverzi u nama samima, s ciljem da pu­blici odagnamo dvojbu o opstojnosti knjiga i naše književnosti.
Vlado Simcich Vava

A što li je bila ta minimalna točka zajedničkog interesa riječkih autora (najprije devetero iz prve postave: Zoran Žmirić, Enver Krivac, Zoran Krušvar, Tea Tulić, Bojan Mušćet, Moris Mateljan, Alen Kapidžić, Vlado Simcich Vava i Milan Zagorac, a zatim još i Izet Medošević, Igor Večerina, Robert Vrbnjak i Kristina Posilović)? Na to pitanje nije jednostavno odgovoriti. Bilo bi najbolje doći na jednu Noć velikog čitanja i uvjeriti se.
Milan Zagorac

116 stranica, meki uvez

Cijena: 60,00 kuna

Narudžba

Oglasi

One thought on “Ri Lit – zb(i)rka pripovjedaka

  1. Baš mi je drago, čestitam! A i NDH2033 je zakon!
    Nameće mi se, nekako iznutra, jedna nova verzija pri(la)godne čestitke: daj Bog zdravlja, Majka Božja penez i RiLit novih priča!
    😀

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s